Kunnen we gebruiken zonder te bezitten?

WAT JE NODIG HEBT, WANNEER JE DAT NODIG HEBT

Met de stad voor de deur, hebben we thuis minder nodig. En mochten we toch nog behoefte hebben aan extra ruimte, faciliteiten of diensten, dan biedt Domūs ze aan: duurzaam en gedeeld.

Gedeeld. Verbonden lounge & binnentuin

Bewoners hebben toegang tot verschillende gezamenlijke ruimtes en voorzieningen voor dagelijks gebruik.

Gedeelde wasmachines en drogers, gemeenschappelijke woonkeukens voor diners met vrienden en flexibele ruimtes om te werken, samen te komen en te ontspannen. Gedeelde, duurzame auto’s en fietsen reserveer je met de Domūs app zodat je vrij bent te gaan waar je wilt. De plint op de begane grond biedt ruimte voor publieke functies, zoals sport en wellness, een koffiebar of boetiek. Iedereen is welkom.

Gedeeld. Lounge

Do we need to own everything we use - U Minimal - DOMUSDo we need to own everything we use - U Complete - DOMUS

Ontmoet andere Domūs bewoners op een van de comfortabele sfeervolle plekken, binnen of buiten.

Organiseer een etentje voor vrienden in de woonkeuken, breng Fellini-fans samen voor een Italiaanse filmavond of ga gezellig koken met medebewoners. Reserveer het gastenverblijf voor je logees, zoek een fijne plek om vanuit huis te werken en neem voor je zakelijke afspraak plaats in de flexibele break-out ruimte.

Trek je even terug in de sfeervolle daktuin, met een boek onder een boom of ga lekker picknicken in het groen. Ook de ideale plek voor een weekendbarbecue of tuinfeest.

Gedeeld.Tuin Terras

HET DOMŪS CONCEPT

Privé appartementen gecombineerd met gedeelde, gemeenschappelijke ruimtes en faciliteiten stimuleren ontmoeting, interactie en verbinding tussen (buurt)bewoners en creëren een stad in een stad.

Do we need to own everything we use - Private apartments - DOMUS

Domūs LivingDomūs Living
Zoekvenster sluiten