Everyday living of tomorrow

We houden van de stad.

Allemaal op onze eigen manier. De onuitputtelijke bron van inspiratie, de smeltkroes van culturen, de constante stroom van creativiteit en verandering. De verhalen van vroeger en de mogelijkheden van morgen. Meer dan ooit is de stad waar we ons thuis voelen. Een thuis dat zich ongekend snel ontwikkelt. En vraagt om nieuwe ideeën.

Why Domus - Amsterdam - Domus

Het leven in de stad verandert.

Behoeftes en levensstijlen veranderen, nieuwe technologieën komen op en de vraag naar bereikbare, hoogwaardige woningen stijgt. Dat baant de weg vrij voor innovatieve woonconcepten. Geïntegreerde oplossingen die zich aanpassen aan veranderende omgevingen, trends en wensen, en die ene nieuwe impuls geven aan de stad van de toekomst.

We’re drawn to the cityWe trekken naar de stad
As we urbanise and globalise, we compete for space and housing, prosperity and affordability, freedom and opportunity.We kiezen er steeds vaker voor om in de stad te wonen. Op zoek naar geluk, kansen en vrijheid. De stad groeit en verandert, net als onze behoefte aan leef- en woonruimte.
We want flexibilityWe willen flexibiliteit
We share and connectWe doen meer samen
We elevate health and happinessWe kiezen voor welzijn
We’re climate-consciousWe leven klimaatbewuster
We live where we meet and workWe vervagen grenzen

Why Domus - Park - Domus

DE TOEKOMST IS SLIM, SOCIAAL EN DUURZAAM

Ruimte voor verandering.
Kleinere, slimmere woningen verlagen energieverbruik, waardoor ze de stad minder belasten. Ze sluiten naadloos aan op onze dynamische manier van leven, waarbij openbare ruimtes, werkplekken en huiskamers steeds meer functies van elkaar overnemen.

Vrijheid en verbinding.
Met gedeelde oplossingen voor huishoudelijke voorzieningen, zoals wasruimtes of gastenverblijven, creëren we thuis meer ruimte en flexibiliteit. Het delen van ruimtes en faciliteiten zorgt ervoor dat we elkaar ontmoeten en versterkt ons sociale netwerk. Dat draagt weer positief bij aan onze gezondheid en ons geluksgevoel.

Alles in de buurt is beter.
Als we wonen dichtbij waar we werken en leven, kunnen we alles lopend of fietsend doen. Deelmobiliteit en het wonen bij openbaar vervoer en voorzieningen beperken automobiliteit. De luchtkwaliteit wordt beter en de geluidsoverlast neemt af. We horen, voelen en ademen het verschil.

DOMŪS HOUTHAVEN: HET EERSTE PROJECT

Why Domus - Houthaven Amsterdam - Domus

Met Domūs Houthaven komt de eerste Domūs tot leven. Dat is pas het begin. Het Domūs concept is bewust ontworpen om zich steeds aan te kunnen passen aan veranderende omgevingen en omstandigheden.

Door zichzelf continu te ontwikkelen en te verbeteren blijft Domūs bezig met het bedenken van oplossingen voor relevante vragen.
Nieuwe ideeën voor de stad van de toekomst.

Domūs LivingDomūs Living
Zoekvenster sluiten